Anti-armenia.ORG - Forumlar - Erməni Saytların Qırmaq İstəyirəm



Istifadəçi
    2014-05-04 11:50 GMT                 

HackingPlatform



Banned
Mesaj Sayı : 19
Mövzu Sayı :
Rep Ver : 
Rep Sayı :   0  
Indi Saytda : Durum
Cinsiyyət : Oğlan
Şəhər :
Ölkə :
Məslək :
Yaş :
Mesaj :

Mövzunu Paylaş!


Salam Dostlar! Mən Burda Yeniyəm! Sizdən Xahişim Odurki Sayt Dağıtmağı Öyrədəsiniz Xahiş Edirəm

Anti-armenia.ORG
    

Istifadəçi
    2014-05-04 12:22 GMT                 

Cahangir25



Informatix
Mesaj Sayı : 1142
Mövzu Sayı :
Rep Ver : 
Rep Sayı :   91  
Indi Saytda : Durum
Cinsiyyət : Oğlan
Şəhər : PHP
Ölkə :
Məslək : Front-end Web Developer
Yaş :
Mesaj :

Mövzunu Paylaş!


Salam. Eger gelecekde ''yüksek seviyyeli'' attacker olmaq isteyirsense, ASP,PHP,MySQL,MsSQL, SQL, HTML öyrenmelisen. Yox orta seviyyeli attacker olmaq isteyirsense, PHP,HTML,MySQL öyren.Neye göre bunlari öyren deyirem? sebebi: Günümüzün saytları esasen PHP ile yiğilir. Ve SQL baza hemişe işledilir. Bu dillerin açiğlarindan istifade ede bilmekçün onun derinliklerini bilmelisen. Web Hacking-de marağli bir şey var: Eger tekce SQL bilirsense hacklamaq şansin 10-15%-dir. Ama SQL bilmirsense hacklamaq şansin 50% azalir. Sen ele bilmeki SQL tekce ''SQL injection'' üçündür. Eger Riyaziyyat , Fizika kimi ağir fennleri derinden bilirsense bunlari öyrenmek sene çox asan olacaq. Çünki bu işler, savad , mentiq teleb edir. Ingilis dilini bilirsense, bunun sene hedsiz derecede kömeyi olacaq.
Çünki dediyim proqramlama dillerini yüksek seviyyede ancaq kitablardan öyrene bilersen. Ve en güclü kitablar Ingilis dilindedi. Meselçün fikrimce en güclü kitablar bunlardir : "Wrox. Begining PHP5 And MySQL" ve '' Begining PHP and MySQL. From novice to professional'' . Ve en yaxşi SQL kitabi : "SQL for MySQL Developers'' . Bu kitablar xususi kitablardir ve biraz bahadir. Men bunlarin üçünü, 130 Dollara almişdim. Ama Ebaydan, amazondanda ala bilersen. Yox kitaba pul vermek istemirsense, Internetden PDF formatini yükleyib öyrene bilersen. Men kitablari almamişdan evvel Amazondan baxib, PDF formatini yükleyib baxmişdim.
Php-da bezi qeribe şeylere rast geleceksen. Meselçün en sadesinden deyim : PHP-Da bu kodu yazdiğda, ekrana ''salam'' yazisi çixir:
<?php
print ''salam'' ;
?>
Bu kodu yazdiğdada ''salam'' yazisi çixír :
<?PHP
$array = ('salam','necesen','sagol','yaxşiyam');
print $array[0] ;
?>

print_r($array); yazdiqda ise bu çixir:
array([0]->'salam',[1]->'necesen',[2]->'sagol',[3]->'yaxşiyam')


Indi ise bu skripte baxaq:
<html>
<Form action=' ' method='GET'>
<input type ='text' name='textbox' />
<?php
$dey = $_GET['textbox'];
$array = ('Acer','Dell','Asus','Toshiba');
$inarray = (in_array($dey,$array)) ;
if ($inarray) {
echo ''<font color='green'>$_GET['textbox'] arrayda mövcuddur</font>'' ;
}else{
echo ''<font color='red'>$_GET['textbox'] arrayda mövcud deyil </font>'' ;
}
?>
</form>
</html>
Bu skripti brauzerde açdiqda, ekrana yazi yazmaqçün bir qutu çixir. O qutuya, Acer,Dell,Asus,Toshiba sözlerinden birini yazdiqda , yaşil rengle herflerle ekrana bele yazi yazir: ''acer arrayda mövcuddur'' (men guya acer yazdim). Başka söz yazaq. Guya gaymenia yazdiq. Bu zaman ekrana qirmizi herflerle bu yazi çixir: ''gaymenia arrayda mövcud deyil'' . PHP bununla bitmir. Getdikce derinleşir. Bu en sade şeylerinden biri idi. Eger evveller heçbir proqramlama dili işletmemisense, meslehet görüremki HTML - dan başlayasan. Çünki çox asandir HTML. Bütün kodlari başa düşülür ve heçbir xeta vermir. Amma PHP ise sözün esl menasinda ''qelizdir'' . Yeni başlayanlar üçün tam bir ''xeta yiğinidir'' . PHP -nin xetalara olan hessasliği C++ kimidir. Skriptde kiçik bir xeta olarsa skript işlemir. Meselen yuxarda yazdiğim skripte baxaq. Orda her hansi setirde ; işaresi qoymasaq skript işlemir...
Gelek MySQL-a. MySQL , PHP dan xeyli asandir. Hardasa HTML kimidir. Ama biraz daha çetindi. MySQL öyrensen, SQL ve MsSQL-a yaxinlaşmiş olursan. Ve Onuda deyimki, SQL bilmediyin halda bütün proqramlama dillerini bilsen, hacklamaq şansin 50% azalir.
Fikir verirsense yuxarda ASP yazmişam. Niye? Evvelce onu deyimki, ASP Microsoft mehsuludu.
Bax bu saytda dağidilan saytlara bax. Ekseriyyeti ve belkede hamisi PHP ile yiğilib. ASP olan çox azdir. Çünki, ASP dilini , mende daxil olmaqla heçkim bilmir burda. Ama ASP deyilene göre ASP, PHP-dan güclüdür. Ümumiyyetle ASP bilen çox azdir. Bilenlerde güclü bilmir. Meselçün, dünyanin en böyük oyun şirketi olan Ubisoft-un sayti (ubi.com) ASP ile yiğilib. Ve keçen il ruslar o sayti vurdu ve istifadeçilerin hesablari ele keçdi. Ama PHP cehetden professionallarimiz var. (Sexavet,BlackMinD. Ve belkede başkalari).
Onuda deyimki, gelecekde Exploitlerden istifade etmeli olacaqsan. Bunlari başa düşmekçün php anlayişin olmalidir.

Gelecekde sene lazim ola bilecek saytlar :
Exploit-db.Com
1337day.com
Neyse uzatmayim. Get başla HTML öyrenmeye. Orta seviyyedede olsa öyren. Ilkaddimlar.com saytindan orta seviyyede öyrene bilersen. Daha sonra başla PHP-ya. Sonra ise MySQL-a. MySQL-i YouTube-den müeyyen qeder öyrene bilersen. Bunlari öyrenmek biraz vaxtini alacaq. PHP-ni saymasaq, bunlar çetin deyil. HTML-Dan PHP-a keçecende çox çetinlik çekeceksen. Çünki, PHP en azi 4-5 HTML çetinliyindedir. Ve HTML proqramlama dili deyil. Web Formatlama dilidir.
Ve çaliş konsollardan müeyyen qeder istifade ede bilersen.(CMD,Terminal ve s.) Çünki gelecekde, professional attacklarda bunlar lazim olacaq. En sadesinden deyim. : Ruby,Python kimi dillerde kodlanan exploitleri istifade etmek üçün konsollar lazim olur. En sade misali gösterim. Menim açdiğim mövzulardan buna bax : '' CMD ile saytdan açiq tapmaq'' . Eslinde menasiz mövzudu. Çünki o mövzu pis yol gösterir. Meselçün ordaki perl skripti, hacker zad deyilki açiq tapsin. Açiği özün tapmalisan. Tapmaq üçün ise dediklerimi öyrenmelisen. Neise ordaki kimi, exploitlerden istifade etmeli olacaqsan.

Ve çaliş öyrendiklerini ermenistana qarşi edesen. Adi saytlara hucum edib camaatin eziyyetini yere vurma. Bununla en azi günah qazanacaqsan... Ve belkede heps..

Uğurlar...

AZERBAIJAN!!! FUCK armenia!!!
Anti-armenia.ORG